Kursus Kahwin Cheras

- Kursus diadakan setiap minggu - Sijil tiada tamat tempoh
- Sijil sah seluruh Malaysia - Penceramah bertauliah dari JAWI
Lokasi pusat kursus kami strategik!
Kenapa? Bila ‘weekend’ je faham-faham sajalah camana sesak jalan nak masuk ke KL. Pusat kursus kahwin kami ini, terletak di pinggiran KL, so takde la masalah ‘traffic jam’ masa pergi dan balik kursus nanti. Ada banyak jalan nak pergi ke pusat kursus kahwin kami ni, so boleh la ‘plan’ nak ikut jalan mana yang takde ‘traffic jam’. Cuba tengok kat ‘google map’ atau peta di bawah.

Fasiliti yang best!
Kami juga bekas peserta kursus kahwin masa zaman muda-muda dulu. Kalau ikut pengalaman kami, keselesaan dan kemudahan yang lengkap sangat penting. Maklumlah, nak duduk dengar ceramah sampai 12 jam, mestilah nak tempat yang terbaik. Sebab tu pusat kursus kahwin kami kemudahannya semua Tip-Top! Dewan Kuliah luas, aircond, LCD projector, kerusi style macam kat lecture hall, sound system gempak, tandas dan surau yang sentiasa bersih dan kemas.

Alamat Lokasi Kursus

Dewan Kuliah Aras 2, Masjid An-Najihin, Bandar Sri Permaisuri,
56000, Cheras, Kuala Lumpur.
Peta: https://goo.gl/maps/NfPG1vHJERM2dazi7
kursus kahwin cheras

Waktu Kursus

Sabtu:
12.45PM - 2.00PM : Pendaftaran
2.00PM - 7.00PM : Kursus
Ahad:
8.00AM - 8.30AM: Sarapan
8.30AM - 6.45PM : Kursus

*Senarai tarikh kursus boleh dilihat di dalam borang di bahagian bawah.

Pakaian Semasa Kursus

> Peserta lelaki – SMART KASUAL tetapi pastikan pakai baju berkolar
> Peserta wanita – Wajib berpakaian sopan, tutup aurat, labuh dan tidak berpakaian ketat. Contoh: baju kurung atau jubah.

Yuran Kursus

Yuran RM120 untuk setiap peserta, seperti yang ditetapkan oleh JAWI.
Deposit sebanyak RM15 /orang untuk tempahan tempat, dan baki RM105 dibayar semasa hadir ke kursus.

Sijil akan diproses oleh pihak JAWI, dan akan siap 3 hari bekerja selepas tamat kursus.

Borang Tempahan Kursus Kahwin

Langkah-langkah mengisi:-

1.
Pilih tarikh kursus
2. Isikan butir peribadi bagi setiap peserta (Nama Penuh, No IC, No Tel & Email)
3. Buat bayaran deposit RM 15/seorang (Baki bayaran RM 105/seorang dibuat pada hari kursus)
       Bank: CIMB
       No. Akaun: 8602967874
       Nama Akaun: SYSV PLT
4. Upload resit di ruang yang disediakan
5. Klik ‘Hantar’

*Sekiranya perlu sebarang bantuan, WhatsApp ke nombor: 019-2424588 / 019-9917914

Nakkan Kelainan untuk Majlis Perkahwinan Anda?

Dapatkan kad kahwin digital yang interaktif di JEMPUTAN.com
Lawati Jemputan.com
Jemputan.com kad kahwin digital

Kursus Kahwin @ JK

Copyright © JoinKursus.com | 2019
WhatsApp: 019-2424588 / 019-9917194 | Email: [email protected] | PM di Facebook: https://m.me/kursuskahwinJK
Dibina dan diselenggara oleh SYSV PLT (LLP0010932-LGN)
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram