PERHATIAN!
Semua kursus kahwin di semua lokasi dibekukan sehingga tempoh Perintah Kawalan Pergerakan yang disebabkan wabak COVID-19 selesai. Sesi-sesi kursus yang akan datang akan dikemaskini setelah terdapat kata putus daripada pihak Kerajaan dan Jabatan Agama Islam.
Bagi para peserta yang sudah mendaftar, pihak JoinKursus akan menyampaikan sebarang makluman dan kemaskini melalui email.

Sementara ini, kami menyeru semua pihak untuk menurut Perintah Kawalan Pergerakan bagi melancarkan usaha membendung penularan wabak COVID-19 dan sebagai langkah menjaga kesihatan diri dan keluarga masing-masing.

Blog Kursus Kahwin @ JoinKursus

Di sini kami sediakan artikel-artikel berkenaan kursus kahwin dan panduan persiapan perkahwinan untuk rujukan bakal pengantin di Malaysia.
Semoga bermanfaat!
Syarat-syarat & Cara Mendapatkan Bantuan Insentif Kursus Kahwin Johor (Kursus Kahwin Percuma)

[Kemaskini 8 Februari 2020]: Urusan claim yuran percuma telah ditutup oleh pejabat agama daerah di seluruh Johor berkuatkuasa 31 Disember 2019. Harap maklum. ========================================================= Pada 12 Ogos 2018 yang lalu, Kerajaan Negeri Johor mengumumkan peruntukan sebanyak RM1.44 juta untuk kursus perkahwinan percuma. Peruntukan ini akan diberikan di dalam bentuk tuntutan semula selepas menghadiri kursus kahwin. […]

Baca >

Nakkan Kelainan untuk Majlis Perkahwinan Anda?

Dapatkan kad kahwin digital yang interaktif di JEMPUTAN.com
Lawati Jemputan.com
Jemputan.com kad kahwin digital

Kursus Kahwin @ JK

Copyright © JoinKursus.com | 2020
WhatsApp: 019-2424588 / 019-9917194 | Email: [email protected] | PM di Facebook: https://m.me/kursuskahwinJK
Dibina dan diselenggara oleh SYSV PLT (LLP0010932-LGN)
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram